Het stationsplein had al enige attributen gekregen, maar het is nog niet klaar.

Ik heb getracht een korte palmboom na te maken, zoals ik deze eens op vakantie tegenkwam. Als basis voor de typerende stam dient een Elzenprop en de takken zijn van loof van de Asparagus. De Elzenprop is meerdere malen ingesmeerd met boomschorspasta om het gewenste resultaat te verkrijgen. Om de palmtakken te conserveren zijn ze gedoopt in verdunde houtlijm, waarna alles met groene spuitlak op kleur is gebracht.

Van een klein plastic dopje en een drietal onderdelen van draadklemmen zijn plantenbakken gemaakt, Mediterraans blauw geschilderd en voorzien van planten met witte bloemen (kwastharen met schelpenzand) met lange bladen (schilvers groene isolatie van VD-draad).

Ook is er nog plek voor een waterpomp. Van een halve knoop, een bougie-adapter, een kogellager, een stukje plastic en een klein metalen schijfje wordt deze met secondelijm in elkaar gezet en daarna met zinkverf behandeld. Als di droog is worden nog twee kleine stukjes koperdraad voor de kraan en de hendel toegevoegd.

Van schuimplaat wordt een perkje voor de palm gemaakt en voorzien van koffiedik wat met verdunde houtlijm is gefixeerd. De palm en de plantenbakken zijn ook geplaatst.