De Provinciale weg die om het station heen gaat, kruist de spoorweg, dus komt er een overweg, ofwel Passaggio a Livello. Met als voorbeeld deze overweg op Sicilië, maar ook dit filmpje diende ter inspiratie.

De middenrail van de M-rails heeft opvulling gekregen van bladlood en de asfaltweg is aangelegd. Het asfalt is een mengsel van gezeefd schelpenzand, zwarte kleurstof voor cement en onverdunde houtlijm.

Dan worden de overwegbomen gemaakt van koperdraad, plasticstrip, buisje van een wattenstaaf en nog wat plastic. Het geheel wit gespoten en voorzien van arceringen en andere details. Ook is er al wat belijning aangebracht m.b.v. crêpe-tape en een tamponneer-kwast.

De belijning wordt aangevuld met de Italiaanse aanduiding voor een Passaggio a Livello. Op basis van een wattenstaafje zijn twee waarschuwingslichten gemaakt en op de logische plek geplaatst.

Er wordt een schuilhut conform voorbeeld en tekening bijgeplaatst. Wederom is de basis grijs karton, aangevuld met plastic strips, die gesneden worden van een A4-tabblad.

Eenmaal alle onderdelen bij elkaar gevoegd is dit het resultaat.